Ana Sayfa
Öğrenci
Öğrenci Topluluklar
YBS Topluluğu

YBS Topluluğu

Sakarya Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğunun amacı öğrencilerimizi henüz öğrencilik yıllarındayken mezun olduktan sonra yönelebilecekleri tüm alanlardan (proje yöneticisi, sistem analisti, erp uzmanı vb.) sektör liderleri ile buluşturmak, sektördeki gelişmeleri takip etmelerine olanak sağlamak, derslerde gördükleri teorik ve uygulama kısımlarının gerçek iş dünyasında  nasıl kullanıldığını kavramaları için alan yaratmaktır. Aynı zamanda topluluğumuz bölümümüzü kazanan tüm öğrencilerimizin hem okulumuza ve akademisyenlerimize hem de arkadaş çevrelerine daha çabuk adapte olabilmeleri için çeşitli organizasyonlar (tanışma kahvaltısı, tanışma çayı) düzenlemektedir.

SAU YBS Topluluğunun Teknoloji Transferi ve Girişimcilik Etkinliği Videosunu İzleme İçin Tıklayın.

Geçmiş SAU YBS Topluluğu Etkinlikleri

9 Aralık 2021 - Mezunlar Konferansı
 
 
 
20-21 Kasım 2020 - Qlik Sense Veri Görselleştirme Eğitimi

Havva Güloğlu tarafından gerçekleştirilecek olan eğitim iki oturum halinde gerçekleştirilecektir. İlk oturum 20 Kasım Cuma günü 10:00 - 15:00 saatleri arasında, ikinci oturum ise 21 Kasım Cumartesi günü 10:00 - 15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. 

Katılım için SAU YBS Topluluğu ile sosyal medya üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Geçmiş SAU YBS Topluluğu Etkinlikleri

7 Kasım 2020 - SQL Dili ve Microsoft SQL Server Eğitimi

IT yöneticisi ve bilgisayar mühendisi Ömer Çolakoğlu tarafindan gerçekleştirilecek olan egitim 7 Kasım Cumartesi günü saat 09:00 - 16:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Eğitime katılan herkese Udemy kursu hediye edilecektir.

27 Ekim 2020 - Yurt Dışı Stajları Bilgilendirme Günü

AIESEC ile ortak olarak gerçekleştirilecek etkinlikte yurt dışı staj süreci ile bilgilendirme yapılacaktır. Etkinlik 27 Ekim 2020, Saat 21:00'da Zoom üzerinden gerçekleşecektir.

30 - 31 Ekim 2020 - Beyaz Şapkalı Hacker Eğitimi

Siber güvenlik alanında bilinir isimlerden, Udemy eğitmeni Battal Koç'un katılımı ile gerçekleşecek olan siber güvenlik odaklı eğitim 30-31 Ekim tarihlerinde 20:00 ile 00:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Fotoğraflar